Sängen kallar

Är så himla trött, ligger i sängen och bloggar från iphonen. Jag kommer snart att somna, åh vad skönt. Vill bara sova i flera tusen dygn. Jag älskar verkligen att sova, nåt av det bästa som finns.

Stör mig på att det inte funkar att ladda upp bilder från iPhone appen när man blogga från den!!


Bild


Trött som vanligt..

Ja, precis så som rubriken säger är jag. Väldigt trött. Dock förstår jag inte varför, jag gick och lade mig i tid igår och somnade direkt, och det är ju inte precis så att jag har gjort någonting som är speciellt ansträngande, det ända kan vara ridningen. (som jag aldrig mer kommer att prata om!!)

Imorgon har ja ju som sagt dressyrträning och känner mig lite mer peppad till det nu när både jag och Mysa är lite lugnare ;)

Jag hoppas att träningen kommer att gå bra, men det brukar den göra. Min fina ponny är alltid lika positiv till att träna och hon tycker alltid det är kul att få beröm. Så fort jag lägger till handen och klappar henne lite när vi rider spetsar hon öronen och blir lite extra taggad, hon är urgullig.

Nu ska snart hästarna in, men först ska jag göra tidsinställda till morgondagen!


En bild sen i somras!




Fy f*n

Idag slutade vi ju tidigt och mamma hämtade mig på skolan vid tolv. Jag var glad eftersom att jag skulle hinna rids igenom mysa HELT. Dock sket ju det sig rejält, hon var super stark, hängde bara och tog bettet precis när hon ville.

Jag hade inget att säga till om! Det är så himla tråkigt när det blir så, hon är en så go ponny egentligen men när hon beter sig på detta viset vill man bara göra sig av med henne. Jag förstår inte vad det är med henne.

Imorgon har vi träning för tränare i Vinslöv och jag känner mig verkligen inte alls taggad. Detta här får mig på så dåligt humör. Fy på dig Mysa!

Antar att det bara är att ta nya tag och hoppas på att träningen kommer gå super bra, annars vet jag inte vad jag gör. Det känns så hopplöst när hon är såhär.

Jaja, nu ska jag mocka och sedan in och plugga till ett engelska prov hela kvällen.
Hoppas att ni får en bättre eftermiddag.


Dagens vill ha - Martingall/brösta

Jag tycker att detta är väldigt fint, dock tycker jag att det är för dyrt. Men detta kommer absolut att köpas nån gång!



Glömde såklart kameran

Nu är hästarna inne, men såklart glömde jag kameran. Bjuder i alla fall på en bild när jag red dressyr på åkern. 

Det gick bra att ta in hästarna, alla var lugna men ville in eftersom att de var hungriga, kan man ju förstå!


Såhär duktig

Jag tycker att jag är väldigt duktig, idag har jag och min kompis gymmat och varit ute på en ganska lång powerwalk. Det var väldigt skönt och jag ska börja träna regelbundet, vill få riktigt snygg mage så att jag kan ta navelpiercing ;)!

Ialla fall så fick Mysa vila idag eftersom att jag inte hinner rida när jag slutar skolan sent. Imorgon slutar vi kl 12.00 och efter det sticker jag direkt hem. rider Mysa och drar sedan ut på en powewalk och tränar hemma med! Jag har även stallet imorgon vilket innebär att jag ska mocka fyra boxar, fylla vatten till en och lägga upp mat i alla. Fast jag tycker att det är ganska mysigt, så jag ska inte klaga! Har man häst så har man..

Hoppas att ni har haft en trevlig dag, för det har jag! Ha en fortsatt trevlig kväll, nu ska jag gå ut och ta in våra hästar. Kanske till och med tar några foton och lägger upp här sen!



Skola

Nu är jag påväg till skolan. Står och väntar på bussen och det är fruktansvärt kallt ute. Hela sju minusgrader är det här i Skåne. Usch!

Sommar kom NUNUNUNU!


Snart sova

Hej nya bloggen. Jag fattar fortfarande inte så mycket av din hemsida eller din uppläggning. Jag tycker att du är konstig, men jag ska lära mig dig. Eftersom att jag inte vill ha devote längre. Det känns så billigt!

Jag är i alla fall väldigt trött, har varit igång hela dagen. Började med att ta ut hästarna vid 09.00 och sedan in för att äta frukost. Efter ett tag var det stallet som gällde igen och nu var det mocknig som gällde. Och eftersom att tjejen som har hästar i vårt stall jobbade hel helgen tig vi på oss att mocka till hennes hästar med. Alltså var det 6 stycken boxar som skulle mockas idag. Det tog sin tid och när jag var färdig var det dags för att ta in Mysa. Min pappa skjutsade oss till det stora ridhuset. Jag tränade dressyr, mer om det kommer i ett inlägg lite senare eller imorgon.
Så, ungefär så har min dag sett ut. Bara massa hästar :)

Imorgon ska jag med en kompis och gymma ;) haha, det lär gå som det går (jag har inte så bra kondition!!!)


får sinne

Får sinne på blogg.se, det funkar ju inte...
Snart kommer den nya headern, dock är det samma som på den andra bloggen eftersom att jag inte har hunnit göra nån ny ;)

Ska få det att funka nu..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0